AVSLUTNING , LÖRDAG 14 APRIL - sista aktiviteten med F00-04 laget.
2018-04-12 21:00

Inledande match mot föräldrarna vanns av tjejlaget, "mycket enkelt- nja kanske ändå inte".

- (läs mer om denna match nedan under rubriken "Matchreferat")

Efter matchen samlades alla i konferansrummet efter att ha passerat kiosken där det bjöds på korv o bröd, fika samt drycker. En liten "kort" powerpresentation på drygt 50 sidor bläddrades igenom med statistik från båda säsongerna, priserna på ovan foto, en del specialpriser, presentation av vår Kanadensiska tjej, info om kommande säsong.

Priser:

Minnesstaty (krav: minst 10 träningar + 1 match) ->

Abby, Ellen, Elsa, Erica, Felicia, Florentina, Julia B, Julia G, Julia H, Leia, Louise, Maria, Nellie, Olivia, Thelma, Tilda B, Tilda T.

Träningsflit -> Tilda B (98%), Julia B (97%), Florentina (92%), Louise (91%),  Nellie (91%)

Poängdrottning  -> Thelma Persson, 19 poäng (15 mål & 4 assist)

Störst framsteg -> Julia Gren

Nyttig spelare -> Nellie Wiking, Julia Hellkvist

Värdefullaste spelare -> Olivia Ottosson

Tröstpris "Utvisningar" -> Elsa, Julia B, Louise, Abby (fick var en kortlek för att fördriva dessa 2 min)

Hjälppris 1 "Kioskgubben" -> Göran B (miniräknare med stora knappar som hjälp till nästa säsong)

Hjälppris 2 "Assisterande tränare" -> Marcus E (splitter ny pipa till kommande säsongs tränarskap)

Bakpriset "Kaktjejen" -> Julia B (slickepott ......... + presentkort 150kr på Aberdeen)

För länge sedan "Lagets grundare" -> Nellie, Olivia, Julia H (Stimorol tuggumi ....... + presentkort 150kr på Aberdeen

Specialpris 1 & 2 -> Abby Pearson -> (tilldelades ett paket med mössa+vattenflaska med föreningstryck samt några nya bollar att spela med hemma på farmen i Kanada) samt en minnesstaty med föreningens namn samt sitt eget ingraverat i plåtdekalen.

Det hela avslutades med att spelarna tyckte att tränarna Stefan o Marcus skulle lära sig laga god mat med hjälp av 2 kryddpaket med totalt 10 kryddkar, 1 olivolja/vinäger paket) samt hålla en blomma vid liv - mycket uppskattat, STORT TACK från oss båda ledare.

Det blev i min utsago en mycket lyckad avslutning.

STORT TACK än en gång till alla spelare och föräldrar som varit med i o kring tjejlaget under dessa 2 säsonger.

//Stefan